Kéz a kézben – Testi-lelki wellness-nap házaspároknak

Jelentkezés
Időpontok, helyszínek

Ha értesítést szeretne programjaink időpontjáról, kérem adja meg elérhetőségét.

Érdeklődés

Kérjük figyeljen a pontos kitöltésre!


egyénileg érdekel, csatlakoznék csoporthoz,
a csoportunk számára érdekel, többen vagyunk

Cégek, baráti társaságok, közösségek, intézmények részére – előzetes megbeszélés alapján – az ország különböző helyein is tartunk egy- és kétnapos programokat.

Kéz a kézben kapcsolatépítő testi-lelki tréningnapon a házaspárok együtt járva megújulást, közös élményt hozó kalandnap részesei lehetnek. Együtt tapasztalhatják meg a sport, mozgás és spiritualitás összefonódásának lehetőségeit a házastársi kapcsolatban.

A házaspárok egymás teljes „lelkestestét” mozgásba lendítik!

A résztvevők megtapasztalják, hogy a nordic walking-bottal való gyaloglás hogyan szolgálja a kapcsolat építését és a testi egészséget – akár a sportos gyaloglásban, akár a rehabilitációban. A program rövid életvezetési tanácsadást is nyújt a házaspárok számára.

Rossz idő esetén a program rugalmasan változik: A természetben zajló nordic walking-oktatást kiváltják a teremben végezhető speciális Cor-Way® gyakorlatsorok, valamint a résztvevők különböző egészségi állapotának figyelembevételével összeállított cardio (gyaloglás, futás) edzőprogramok pároknak.

 

Az ima jótékony, gyógyító hatása

A lelki program rövid előadását egy bibliai történet új nyelvezettel és módszerrel történő feldolgozása követi. 

Az ima és a mozgás olyan lelki impulzusokat adhat a házaspároknak, amelyek segíthetnek az együtt-járásban és az együtt-gondolkodásban.

Mit tartalmaz a 8 órás tréningnap részvételi díja?

Délelőtt szabadtéri program: cardio + nordic walking alapoktatás; test- és mozgáskultúra oktatás; szívhez szóló játékok a természetben házaspároknak

Egyes helyszíneken 3 fogásos ebédet is tartalmaz a részvételi díj

Délután beltéri program: előadás: A hosszan tartó házasság alappillérei (életvezetési segítségnyújtással); egy bibliai rész feldolgozása; bevezetés a különböző imamódokba és a közös imádkozásba

A program 9-17-ig tart.


Résztvevők írták...

Jelentkezés, részvétel, fizetési tudnivalók

A jelentkezés ezen a honlapon történik, de a különböző lelkigyakorlatos házaknak egyedi feltételei vannak a fizetéssel és az esetleges lemondással kapcsolatban. 

Részletes tudnivalók »

Kiknek ajánljuk?

A nap során olyan, a gyakorlati életből merített egyszerű és praktikus tanácsokat kaphatnak a házaspárok, amelyek támogatják a közös szív-úton haladást a hétköznapok szürkeségében, s abban is, hogyan tudják egymás „lelkestestét” a számukra legvonzóbb módon mozgásba lendíteni.

A mozgás és ima programot kifejezetten házaspároknak szóló játékos gyakorlatok egészítik ki. A fizikai mozgásprogramban mind a rendszeresen mozgók, mind pedig a kisebb fizikai betegségekkel küzdők is örömüket lelhetik, hiszen az oktatás során személyre szabott a mozgásterhelés.

Olyan házaspárokat várunk, akik szívesen mozognak, játszanak, beszélgetnek, tanulnak test–lélek–élet-kultúrát, és házastársukkal közösen örömmel ismerkednek meg különböző imádkozási módokkal.

Praktikus öltözet

Időjárásnak megfelelő, réteges, sportos, egyszerű öltözet javasolt. Bár az alapoktatás sík terepen zajlik, praktikus a sportcipő használata.
A délutáni, teremben zajló foglalkozásra váltócipő szükséges.

A nordic walking oktatásra tesztbotokat biztosítunk. Többféle botot is ki lehet próbálni az oktatás során.
A többórás oktatásra a kis hátizsákba vizet is érdemes csomagolni.

 

...akik az Úrban bíznak, új erőre kapnak, szárnyra kelnek mint a sasok. Futnak,de nem fáradnak ki, járnak - kelnek, de nem lankadnak el." (Izajás 40,31)

 

Cor-Way® életmódprogram

Sport

Fizikai jól-lét program

Sport alapoktatás Cor-Way® módszertannal


Lélek

Lelki jól-lét program

Lelki program a harmonikus élet felé vezető útra


Élet

Táplálkozási jól-lét program

Utak a szív egészségéhez


Cor-Way® életstílus

A Cor-Way® sport – lélek – élet egészségprogramjainak célja és küldetése, hogy „szívben oldódó” élményekkel és tiszta értékekkel gazdagítsa a mai kor emberét.

Az élmény- és életmódprogram hármas, sport – lélek – élet témakörét sokoldalú megközelítéssel, egyedi módszertannal világítja meg és oktatja. A program testi-lelki feltöltődésre, akár gyógyulásra kínálnak lehetőséget különböző életkorú, élethelyzetű és egészségi állapotú résztvevők számára; utat mutatnak az önbizalom növelésére, a személyiségben rejlő erőforrások kiaknázására.

„Cor-Way® = My Way”

Kapcsolat

Molnár Renáta
Cor-Way® életmódtréner
személyi edző, lelkigyakorlat vezető, táplálkozás tanácsadó


+36 30 687-9203


Csatlakozzon új Facebook oldalunkhoz: