LelkesTest nap hölgyeknek

Jelentkezés
Időpontok, helyszínek

Ha értesítést szeretne programjaink időpontjáról, kérem adja meg elérhetőségét.

Érdeklődés

Kérjük figyeljen a pontos kitöltésre!


egyénileg érdekel, csatlakoznék csoporthoz,
a csoportunk számára érdekel, többen vagyunk

Cégek, baráti társaságok, közösségek, intézmények részére – előzetes megbeszélés alapján – az ország különböző helyein is tartunk egy- és kétnapos programokat.

A különböző generációk hölgytagjait szólítja meg a vidám testi-lelki tréningnap. Nordic walking oktatással és életmódtanácsadással segít felfedezni a női lélekben rejlő különleges ajándékokat. 

„Kelj fel és járj…” – hogyan újuljunk meg testileg?

A test fizikai megújulását segítő délelőtti tréningprogram új szemléletmóddal vezet be a test- és mozgáskultúrába. Megismertet azzal, hogy a különböző életkori szakaszokban milyen test-élettani változásokon megy keresztül a női szervezet, s ennek fényében személyre szabott tanácsokkal segít, hogy milyen mozgásalapra és hogyan építsük fel test-karbantartó programunkat.

Vidám, játékos oktatás keretében megtanuljuk a nordic walking alaptechnikáját. Humorral, öniróniával fűszerezve ismerjük meg magunkat, testünk-lelkünk reakcióit.

Kedvezőtlen időjárás esetén a program rugalmasan változik.

Rossz idő esetén a program rugalmasan változik: A természetben zajló nordic walking-oktatást kiváltják a teremben végezhető speciális Cor-Way® gyakorlatsorok, valamint a résztvevők különböző egészségi állapotának figyelembevételével összeállított cardio (gyaloglás, futás) edzőprogramok.

 

„Kelj fel és járj…” – hogyan újuljunk meg lelkiekben?

Délután rövid előadást és életvezetési tanácsadást követően egy bibliai részt dolgozunk fel új nyelvezettel és módszerrel a mozgás-lelkiség tükrében. Betekintést nyújtok abba, hogyan válhat az ima és a mozgás a mindennapi élet részévé, segítve a testi-lelki feltöltődést, hogy azután újult erővel adni tudjunk szeretteinknek. 

Kinek ajánlott?

Olyan sport-lélek oktatást kínál, amely mozgásba lendíti és életre kelti a hölgyek teljes "lelkestestét".

Várjuk az édesanyákat, a lányokat, az asszonyokat, a nővéreket, az özvegyeket, az egyedülállókat.

A fizikai mozgásprogramot úgy állítottuk össze, hogy mind a rendszeresen mozgók, mind pedig a kisebb fizikai betegségekkel küzdők is örömüket leljék benne, hiszen az oktatás során személyre szabott a mozgásterhelés. A délutáni lelki-gyakorlatos foglalkozások egyes részei között elcsendesedünk, ezzel is segítve a résztvevőket abban, hogy – ha csak rövid időre is – el tudjanak szakadni a külső, zajos világtól.

A program – mely a mozgás-lelkiség, sport és spiritualitás jegyében íródott – hívja-várja mindazokat, akik szeretnék megismerni, milyen sokféle új lehetőség rejlik a mozgásban, a cardio-mozgásban, hívja-várja az útkeresőket és a hitüket gyakorló keresztényeket, akik testi-lelki megújulásra vágynak.

 

GYERE el és TAPASZTALD meg, hogy milyen a női lélek-élet útja...

 

Résztvevők írták...

Jelentkezés, részvétel, fizetési tudnivalók

A jelentkezés ezen a honlapon történik, de a különböző lelkigyakorlatos házaknak egyedi feltételei vannak a fizetéssel és az esetleges lemondással kapcsolatban. 

Részletes tudnivalók »

Praktikus öltözet

Időjárásnak megfelelő, réteges, sportos, egyszerű öltözetet javaslunk. Bár az alapoktatás sík terepen zajlik, praktikus a sportcipő használata.

A délutáni, teremben zajló foglalkozásra kérjük, benti váltócipőt is hozzanak a résztvevők.

A természetben zajló nordic walking-oktatásra botokat biztosítok. Többféle botot is ki lehet próbálni az oktatás során.
A többórás oktatásra kis hátizsákba vizet is érdemes csomagolni.

Időpont

A program 9-17 óráig tart. További részlet a lenyílóban.

 

 

Cor-Way® életmódprogram

Sport

Fizikai jól-lét program

Sport alapoktatás Cor-Way® módszertannal


Lélek

Lelki jól-lét program

Lelki program a harmonikus élet felé vezető útra


Élet

Táplálkozási jól-lét program

Utak a szív egészségéhez


Cor-Way® életstílus

A Cor-Way® sport – lélek – élet egészségprogramjainak célja és küldetése, hogy „szívben oldódó” élményekkel és tiszta értékekkel gazdagítsa a mai kor emberét.

Az élmény- és életmódprogram hármas, sport – lélek – élet témakörét sokoldalú megközelítéssel, egyedi módszertannal világítja meg és oktatja. A program testi-lelki feltöltődésre, akár gyógyulásra kínálnak lehetőséget különböző életkorú, élethelyzetű és egészségi állapotú résztvevők számára; utat mutatnak az önbizalom növelésére, a személyiségben rejlő erőforrások kiaknázására.

„Cor-Way® = My Way”

Kapcsolat

Molnár Renáta
Cor-Way® életmódtréner
személyi edző, lelkigyakorlat vezető, táplálkozás tanácsadó


+36 30 687-9203


Csatlakozzon új Facebook oldalunkhoz: