Testi-lelki wellness-nap vezetőknek

Jelentkezés
Időpontok, helyszínek

Ha értesítést szeretne programjaink időpontjáról, kérem adja meg elérhetőségét.

Érdeklődés

Kérjük figyeljen a pontos kitöltésre!


egyénileg érdekel, csatlakoznék csoporthoz,
a csoportunk számára érdekel, többen vagyunk

Cégek, baráti társaságok, közösségek, intézmények részére – előzetes megbeszélés alapján – az ország különböző helyein is tartunk egy- és kétnapos programokat.

Vezetők, vállalkozók olyan különleges kalandnapja, amely segíti a feltöltődést, a testi-lelki harmónia belső forrásának felfedezését. A kiégés megelőzésére is lehetőséget nyújthat. 

 

„Tetteimben józanul vezet…”

 

A test fizikai megújulását célzó tréningnap délelőttjén a komplex Cor-Way® módszertan segítségével sajátítjuk el a nordic walking alapjait. Humorral, öniróniával fűszerezve tanuljuk magunkat, testünk-lelkünk reakcióit.

A délelőtti együttlét csapatépítő játékait háromfogásos ebéd, majd rövid egyéni elcsendesedés lehetősége követi.

A délutáni lelki programon a Bibliából vett szöveget új nyelvezettel és módszerrel dolgozzuk fel. A „Mesteredző” tanítására épülő mozgás-lelkiség nyomán nyerünk bevezetést abba, hogyan kapcsolható össze a mozgás, a járás az elmélyült imádsággal.

Rossz idő esetén a program rugalmasan változik: A természetben zajló nordic walking-oktatást kiváltják a teremben végezhető speciális Cor-Way® gyakorlatsorok, valamint a résztvevők különböző egészségi állapotának figyelembevételével összeállított cardio (gyaloglás, futás) edzőprogramok.

Kinek ajánljuk?

A program olyan vezetőknek és vállalkozóknak lett kidolgozva, akik számára fontos, hogy mind a magánéletben, mind pedig a munkahelyi környezetben olyan légkört teremtsenek, amelyben egyszerű módszerekkel, sokoldalúan tudják motiválni önmagukat és a rájuk bízott munkatársakat.

A mozgásprogramot úgy állítottuk össze, hogy a rendszeresen mozgók és a kisebb fizikai betegségekkel küzdők is örömüket leljék benne, hiszen az oktatás során személyre szabott a mozgásterhelés.

A délutáni programban mód nyílik az elcsendesedésre, ezzel is segítve a résztvevőket abban, hogy – ha csak rövid időre is, de – el tudjanak szakadni a külső, zajos világtól.

Résztvevők írták...

Jelentkezés, részvétel, fizetési tudnivalók

A program helyszínét, időpontját, részvételi díját személyes egyeztetés alapján beszéljük meg.

Részletes tudnivalók »

Praktikus öltözet

Időjárásnak megfelelő, réteges, sportos, egyszerű öltözetet javaslunk. Bár az alapoktatás sík terepen zajlik, praktikus a sportcipő használata.
A délutáni, teremben zajló foglalkozásra kérjük, benti váltócipőt is hozzanak a résztvevők.

A természetben zajló nordic walking oktatásra tesztbotokat biztosítunk. Többféle botot is ki lehet próbálni az oktatás során.
A többórás oktatásra a kis hátizsákba vizet is érdemes csomagolni.

 

„Tetteimben józanul vezet majd és megoltalmaz hatalmával.” (Bölcs 9,11)

Cor-Way® életmódprogram

Sport

Fizikai jól-lét program

Sport alapoktatás Cor-Way® módszertannal


Lélek

Lelki jól-lét program

Lelki program a harmonikus élet felé vezető útra


Élet

Táplálkozási jól-lét program

Utak a szív egészségéhez


Cor-Way® életstílus

A Cor-Way® sport – lélek – élet egészségprogramjainak célja és küldetése, hogy „szívben oldódó” élményekkel és tiszta értékekkel gazdagítsa a mai kor emberét.

Az élmény- és életmódprogram hármas, sport – lélek – élet témakörét sokoldalú megközelítéssel, egyedi módszertannal világítja meg és oktatja. A program testi-lelki feltöltődésre, akár gyógyulásra kínálnak lehetőséget különböző életkorú, élethelyzetű és egészségi állapotú résztvevők számára; utat mutatnak az önbizalom növelésére, a személyiségben rejlő erőforrások kiaknázására.

„Cor-Way® = My Way”

Kapcsolat

Molnár Renáta
Cor-Way® életmódtréner
személyi edző, lelkigyakorlat vezető, táplálkozás tanácsadó


+36 30 687-9203


Csatlakozzon új Facebook oldalunkhoz: