Cor-Way® Akadémia

Kinek ajánljuk programjainkat?

• Cégeknek: előadás, bemutató edzés, workshop, csapatépítő tréning, életmód-hétvége.

• Önkormányzatoknak: előadás, workshop, családi nap, egészségnap

• Iskoláknak: előadás, workshop, sportnap

• Közösségeknek, baráti társaságoknak, családoknak.

Referenciák 

Puchard Zoltán

Colas Hungaria Zrt. technológiai igazgató

2018. február 8-án cégünk, a Colas Hungária Zrt. felkérésére, Molnár Renáta Cor-Way® életmódtréner, személyi edző, lelkigyakorlat vezető, Cor-Way® képzést tartott munkatársaink számára.

Renáta pozitív kisugárzású, szenvedélyes és vidám ember, aki játékos oktatási módszerekkel motiválta és át is mozgatta kollégáinkat a 3 órás képzés alatt. 

Munkáját a szakmai igényesség, őt magát pedig a lendület, derű, empátia, humor, őszinteség, hitelesség és embertársai tisztelete jellemzi.

Mindezek miatt szívesen ajánlom Molnár Renátát és az általa létrehozott oktatóprogramot magánszemélyeknek, és vállalkozásoknak is. Nem fogják megbánni, ha részt vesznek a testet-lelket felüdítő képzésein!

 

Sisakné dr. Fekete Zsuzsanna

Magyar Nemzeti Bank, Monetáris és pénzügyi stabilítási statisztikai főosztály vezetője 

Molnár Renáta tréningjeit mindenkinek őszintén ajánlom. Renáta képzett személyi tréner, aki megtalálja a hangot különböző érdeklődési körű emberekkel és minden korosztállyal.Tréningjein tökéletes összhangot teremt a fizikai és lelki feladatok és gyakorlatok között.

Jómagam közel tíz éve évente rendszeresen részt veszek a kurzusain. Bank vezetőként dolgozom, nehéz stresszes munkát végzek, nagy segítség számomra a fizikai és lelki kikapcsolódás, amit ő biztosít.

Renátával öröm együtt tölteni az időt, derűs egyénisége kisugárzik a teljes csapatra. 

 

Stieber Józsefné

óvodavezető, Sárvári Csicsergő Óvoda, Vöröskereszt Bázisóvoda

Évek óta lelkes követője vagyok Molnár Renáta Cor-Way® egészségprogramjainak.

Oktatási módszerét bátran ajánlom vezetőknek, alkalmazottaknak, nőknek, férfiaknak, egyszerűen a lelki/testi felüdülésre vágyóknak. Mint vezető különösen sokat merítek kreatív, sokoldalú látásmódjából, melyet a mindennapokban közel 250 gyermek és családtagjai körében hasznosíthatok. Alázata és profi szakmai tudása még a fáradt lelkeket is szárnyra kelti. Méltán kapott helyett 2018-ban a „Mozdulj Sárvár!” „az 50. éves Sárvár” Jubileumi Programsorozatában.  

A Cor-Way® életmódtréning, egy 5 órás Hölgyek számára kidolgozott képzése fog megvalósulni a csodálatos SÁRVÁRI VÁRKPARKBAN az édesanyák, nagymamák, óvodapedagógusok, a sárvári hölgyek legnagyobb örömére.

Kapcsolat

Molnár Renáta

Cor-Way® életmódtréner,

személyi edző, tanár, táplálkozás tanácsadó

T: 06-30-687-9203

 

Cor-Way® életmódprogram

Sport

Fizikai jól-lét program

Sport alapoktatás Cor-Way® módszertannal


Lélek

Lelki jól-lét program

Lelki program a harmonikus élet felé vezető útra


Élet

Táplálkozási jól-lét program

Utak a szív egészségéhez


Cor-Way® életstílus

A Cor-Way® sport – lélek – élet egészségprogramjainak célja és küldetése, hogy „szívben oldódó” élményekkel és tiszta értékekkel gazdagítsa a mai kor emberét.

Az élmény- és életmódprogram hármas, sport – lélek – élet témakörét sokoldalú megközelítéssel, egyedi módszertannal világítja meg és oktatja. A program testi-lelki feltöltődésre, akár gyógyulásra kínálnak lehetőséget különböző életkorú, élethelyzetű és egészségi állapotú résztvevők számára; utat mutatnak az önbizalom növelésére, a személyiségben rejlő erőforrások kiaknázására.

„Cor-Way® = My Way”

Közreműködő partnerek

Kapcsolat

Molnár Renáta
Cor-Way® életmódtréner
személyi edző, lelkigyakorlat vezető, táplálkozás tanácsadó


+36 30 687-9203


Csatlakozzon új Facebook oldalunkhoz: