Cor-Way® Akadémia

Szeminárium, képzés, tanfolyam

Amennyiben szeretne bővebb információt kapni a 2020-ban induló tanfolyamokról, szemináriumokról, képzési rendszerről, kérem írjon levelet.

Információ: akademia@cor-way.hu

Tapasztalatok, vélemények

Dr. Buzády Zoltán

Egyetemi docens, Budapesti Corvinus Egyetem Csikszentmihályi Mihály hivatalos Flow-alapú Vezetőképzés szakértője és kutatás igazgatója

Tudományos tény, hogy a flow-állapot optimális tapasztalat: különleges, belülről fakadó motivációval, nagy alkotóképességgel és igazi örömmel megélt élmény. Ezért is növeli az egyén, a csapat, egy egész vállalat versenyképességét: „Azon a napon minden különös ok nélkül elhatároztam, hogy futok egy kicsit. Így aztán elfutottam az út végéig. És amikor odaértem, gondoltam, miért ne fussak a város végéig?!” – mondja Forrest Gump a futásról a hollywoodi sikerfilmben. Amikor a hős körül már Amerika szerte követők ezrei sereglenek, és a riporter megkérdezi tőle, mégis mi volt a célja a futással, Forrest egyszerűen csak annyit mond: „Kedvem szottyant futni!” Nos, ez az igazi flow magával ragadó ereje! Ezeket írtam nem rég a "Futás Öröme" c. könyv előszavában.

Molnár Renáta szakmai tapasztalata és az általa szervezet tréningek, képzések azokat is Flow-ba tudnak hozni, akik eddig nem tudják magukról elképzelni, hogy a mozgásban örömöt lelhetnek. Igy jártam jó magam is! De azóta rendszeresen járok mozogni, mert már tudom és tapasztaltam a mentális-testi-lelki kapcsolatokat! Mindenkinek ajánlom Renátát, csapatát és fejlesztői kínálatait!

 

Stieber Józsefné

óvodavezető, Sárvári Csicsergő Óvoda, Vöröskereszt Bázisóvoda

Évek óta lelkes követője vagyok Molnár Renáta Cor-Way® egészségprogramjainak.

Oktatási módszerét bátran ajánlom vezetőknek, alkalmazottaknak, nőknek, férfiaknak, egyszerűen a lelki/testi felüdülésre vágyóknak. Mint vezető különösen sokat merítek kreatív, sokoldalú látásmódjából, melyet a mindennapokban közel 250 gyermek és családtagjai körében hasznosíthatok. Alázata és profi szakmai tudása még a fáradt lelkeket is szárnyra kelti. Méltán kapott helyett 2018-ban a „Mozdulj Sárvár!” „az 50. éves Sárvár” Jubileumi Programsorozatában.  

A Cor-Way® életmódtréning, egy 5 órás Hölgyek számára kidolgozott képzése  megvalósult meg a csodálatos SÁRVÁRI VÁRKPARKBAN az édesanyák, nagymamák, óvodapedagógusok, a sárvári hölgyek legnagyobb örömére.

 

 

 

Cor-Way® életmódprogram

Sport

Fizikai jól-lét program

Sport alapoktatás Cor-Way® módszertannal


Lélek

Lelki jól-lét program

Lelki program a harmonikus élet felé vezető útra


Élet

Táplálkozási jól-lét program

Utak a szív egészségéhez


Cor-Way® életstílus

A Cor-Way® sport – lélek – élet egészségprogramjainak célja és küldetése, hogy „szívben oldódó” élményekkel és tiszta értékekkel gazdagítsa a mai kor emberét.

Az élmény- és életmódprogram hármas, sport – lélek – élet témakörét sokoldalú megközelítéssel, egyedi módszertannal világítja meg és oktatja. A program testi-lelki feltöltődésre, akár gyógyulásra kínálnak lehetőséget különböző életkorú, élethelyzetű és egészségi állapotú résztvevők számára; utat mutatnak az önbizalom növelésére, a személyiségben rejlő erőforrások kiaknázására.

„Cor-Way® = My Way”

Közreműködő partnerek

Kapcsolat

Molnár Renáta
Cor-Way® életmódtréner
személyi edző, lelkigyakorlat vezető, táplálkozás tanácsadó


+36 30 687-9203


Csatlakozzon új Facebook oldalunkhoz: