Gyakori kérdések

Hány kilométert gyalogolunk, milyen a gyakorlati oktatás jellege?

Programtól függő a gyalogolás távja és ideje. Az alapoktatás  az első lépés elsődleges célja, hogy sokoldalúan megismertessen a testmozgásban rejlő lehetőségekkel, ezért az elmélet és a gyakorlat felváltva épül be az oktatásba.  

A cardio-alapoktatások általában nordic walking alapoktatással egészülnek ki. Legfőbb cél, hogy a mozgás örömét megosszuk/átadjuk különböző életkorú és egészségi állapotú embereknek. Folytatás esetén a csoportokkal történik az egyeztetés. 

A meghirdetett programokon kívül szerveznek-e szakmai oktatótréningeket is?

Egyéni megbeszélés alapján, akár különböző csoportok igényeihez igazodva is felépítünk egyedi programokat. 

Az alapprogramba bevonnak-e más szakembereket is?

Az egyes tréningeken meghívott vendégelőadók szerepelnek. Ez a meghírdetett programnál külön jelzésre kerül. 

Milyen lehetőség van az alapoktatást követő továbblépésre?

Ha a csoport az alapoktatás után kedvet érez a folytatásra, egyedi igény szerint terv készül a továbblépésre és a munkatársi csapattal való kapcsolatfelvételre.

Fizetés módja?

A fizetés módját az egyes programok jelentkezési lapján közöljük. A számlát a jogszabályok szerint állítjuk ki a jelentkezési lapon megadott számlázási névre és címre.

A többnapos tréningekre kapunk-e pontos leírást?

Igen. A többnapos tréningek programtájékoztatójában pontos leírást adunk a javasolt öltözetről és a felszerelésről.

Lehet Cor-Way® programot ajándékozni?

Igen, természetesen. Erre találtuk ki a Cor-Way® Ajándékutalványt, melyet az Ajándék menüpontban lehet elérni. Az utalvány szabadon átruházható, vagyis ajándékozható, s a vásárlástól számított egy éven belül bármikor felhasználható Cor-Way® programokra.

Ajándékutalvány beváltása

Az ajándékutalvány beváltása személyesen a tréningen történik. A jelentkezéskor programtípustól függően előfordulhat, hogy regisztrációs díjat kell fizetni. Az így befizetett összeg az utalvány beváltásánál visszatérítésre kerül, amennyiben az utalvány fedezi a program teljes költségét (az előleget is beleértve). Az utalvány tehát jelentkezéskor még nem használható fel, kizárólag a tréningen személyesen váltható be. Egy programra akár több utalvány is beváltható, pl. kisebb címletek esetén.

 

Cor-Way® életmódprogram

Sport

Fizikai jól-lét program

Sport alapoktatás Cor-Way® módszertannal


Lélek

Lelki jól-lét program

Lelki program a harmonikus élet felé vezető útra


Élet

Táplálkozási jól-lét program

Utak a szív egészségéhez


Cor-Way® életstílus

A Cor-Way® sport – lélek – élet egészségprogramjainak célja és küldetése, hogy „szívben oldódó” élményekkel és tiszta értékekkel gazdagítsa a mai kor emberét.

Az élmény- és életmódprogram hármas, sport – lélek – élet témakörét sokoldalú megközelítéssel, egyedi módszertannal világítja meg és oktatja. A program testi-lelki feltöltődésre, akár gyógyulásra kínálnak lehetőséget különböző életkorú, élethelyzetű és egészségi állapotú résztvevők számára; utat mutatnak az önbizalom növelésére, a személyiségben rejlő erőforrások kiaknázására.

„Cor-Way® = My Way”

Közreműködő partnerek

Kapcsolat

Molnár Renáta
Cor-Way® életmódtréner
személyi edző, lelkigyakorlat vezető, táplálkozás tanácsadó


+36 30 687-9203


Csatlakozzon új Facebook oldalunkhoz: