Jelentkezési tudnivalók

Jelentkezni a PROGRAMOK menüben az adott programnál lehet.

Jelentkezési és fizetési feltételek

Jelentkezést csak a honlapon fogadunk el a jelentkezési lap kitöltésével. A regisztráció csoportos jelentkezés esetén is személyre szabott. A személyes adatokat bizalmasan kezeljük.
Pszichiátriai kezelés alatt álló betegeket jelenleg nem tudunk fogadni.

Visszaigazolás

A jelentkezés és a végleges regisztráció kötelezettséggel jár!
Az elküldött regisztrációra a jelentkező által megadott e-mail címre visszaigazoló levelet küldünk, amelyben tájékoztatjuk, elfogadjuk-e jelentkezését, vagy esetleg – helyhiány miatt – várólistára tesszük.
várólistára kerülőket, amennyiben mégis tudunk számukra helyet biztosítani, levélben vagy sms-ben azonnal értesítjük.
Ha 48 óra elteltével sem érkezik visszajelzés, vagy személyes kérdése merül föl a programmal kapcsolatban, kérem, hogy a renata@cor-way.hu címre küldjön levelet, vagy telefonáljon: +36 30 687 9203

Részvételi díj

Abban az esetben tekintjük véglegesnek a jelentkező részvételét a programon, amennyiben három napon belül átutalja a megadott összegét. Kérjük, levélben is erősítse meg részvételi szándékát, és azt is, hogy már utalta a pénzt a megadott bankszámlára.
Ha a jelentkező nem jelez vissza, és nem utalja a részvételi díj összegét, jelentkezését tárgytalannak tekintjük.

A részvétel lemondásának módja

A minőségi oktatás érdekében a részvétel korlátozott, aki lemond részvételi szándékáról, kérjük, mihamarabb írásban jelezze, hogy a várólistán szereplő érdeklődőket időben értesíthessük.
A lemondást csak e-mailben tudjuk fogadni. 

Lemondás esetén a regisztrációs díjat (4000 Ft/fő a teljes összegből) már nem tudjuk visszautalni!

A meghírdetett program előtt 3 nappal történő visszamondás esetén már a teljes részvételi díjat ki kell fizetni. Megértésüket köszönjük. 

Ha három héttel a program kezdete előtt a szervező hibájából következik be a program lemondása, s a résztvevők a kért összeget már átutalták, a szervező köteles más időpontot és adott esetben más helyszínt felajánlani a résztvevőknek. Visszafizetési kötelezettséget azonban nem tudunk vállalni.
A szervező a változtatás jogát fenntartja, ennek értelmében – szükség esetén – az eredeti kiírástól eltérően a programot más személy tarthatja.

Az oktatásokon mindenki saját felelősségére vesz részt.

Szeretettel várjuk programjainkra!

 

Cor-Way® életmódprogram

Sport

Fizikai jól-lét program

Sport alapoktatás Cor-Way® módszertannal


Lélek

Lelki jól-lét program

Lelki program a harmonikus élet felé vezető útra


Élet

Táplálkozási jól-lét program

Utak a szív egészségéhez


Cor-Way® életstílus

A Cor-Way® sport – lélek – élet egészségprogramjainak célja és küldetése, hogy „szívben oldódó” élményekkel és tiszta értékekkel gazdagítsa a mai kor emberét.

Az élmény- és életmódprogram hármas, sport – lélek – élet témakörét sokoldalú megközelítéssel, egyedi módszertannal világítja meg és oktatja. A program testi-lelki feltöltődésre, akár gyógyulásra kínálnak lehetőséget különböző életkorú, élethelyzetű és egészségi állapotú résztvevők számára; utat mutatnak az önbizalom növelésére, a személyiségben rejlő erőforrások kiaknázására.

„Cor-Way® = My Way”

Közreműködő partnerek

Kapcsolat

Molnár Renáta
Cor-Way® életmódtréner
személyi edző, lelkigyakorlat vezető, táplálkozás tanácsadó


+36 30 687-9203


Csatlakozzon új Facebook oldalunkhoz: