Cor-Way® NET

Közösség

Cselekvő testvéri közösség

Minden hónap harmadik vasárnapját az Öröm Napjává tesszük: szeretetünket, figyelmünket és gondoskodásunkat irányítsuk azokra, akik a közelünkben vagy akár tőlünk távolabb élnek. Ezt a napot velük töltve hitünket testvéri és felebaráti szeretetben közösen éljük meg! Mindezt egyszerűen, szívből tegyük, középpontban emberi kapcsolataink elmélyítése álljon!

"Egyképpen szóljatok, és ne legyenek köztetek szakadások, de legyetek teljesen egyek ugyanazon értelemben és ugyanazon véleményben.”

2013- ban indítottam el az örömvasárnapi körleveleket. Hiszen bárhol élünk a világban, a harmadik vasárnap mindenütt az első Korintusi levél szellemiségét sugározhatja. Együtt növekedjünk örömben és cselekvő szeretetben.

Minden hónap harmadik vasárnapja olyan különleges találkozás legyen a virtuális közösség számára, ahol fizikailag ugyan egymástól távol, de lélekben, cselekedetben és örömben egyek. 

Szeretettel várjuk azokat akik az örömvasárnapi közösségi kezdeményezést szeretnék beépíteni az életükbe. 

A levelek gondolatébresztő, lélekemelő írásokat tartalmaznak, ezzel is erősítve összetartozásunkat a mindennapok életút-járásában.

E-mail-ben évente 4 alkalommal küldünk levelet a programjainkkal együtt. A körlevélre az alábbi gombra kattintva lehet feliratkozni.


Feliratkozás a körlevélre

Név:

E-mail cím:

E-mail cím újra:

Az adatkezelési tájékoztatót megismertem és elfogadom.

Minden mező kitöltése kötelező!

Feliratkozom

Feliratkozás

 

A facebook-ra havonta teszünk fel információkat. Követni a Cor-WayMolnár Renáta facebook-oldalán tudod. Kövess minket a Facebookon »

Gyakorlati ötletek az együttlétek tartalmassá tételére

Gondolkozzunk azon, mivel tudnánk örömet szerezni a közelünkben vagy tőlünk távol élő szeretteinknek.

Fogd meg házastársad, gyermeked, szüleid vagy barátaid kezét és hívd el sétára, kirándulásra, túrázásra, játékra vagy egy jó beszélgetésre őket. Ezt a napot értük ajánld fel!

Dicsérj, ne kritika, ítélet legyen a szavaidban. Inspiráló, buzdító szavakkal, tettekkel emeld fel embertársaidat!
Haragosaidat hívd fel, vagy hívd megbékélésre! Imáidban kérd Istent, hogy nyissa meg szívedet a megbocsájtásra, kiengesztelődésre, elfogadásra!
Rég nem látott rokonaidat, ismerőseidet látogasd meg, vagy írjál nekik!
Ha olyanok jutnak az eszedbe, akiknek hálás vagy, mert általuk jobbá váltál, vagy jobb döntést hoztál egy számodra fontos kérdésben, hívd fel őket, hogy örömet szerezz nekik és köszönjed meg nekik! (Ez nagyon jó dolog, mert sokszor nem is hisszük, hogy egy-egy beszélgetés után, mi dolgozik a másik emberben és hogyan változik meg általa.  »

Cor-Way® életmódprogram

Sport

Fizikai jól-lét program

Sport alapoktatás Cor-Way® módszertannal


Lélek

Lelki jól-lét program

Lelki program a harmonikus élet felé vezető útra


Élet

Táplálkozási jól-lét program

Utak a szív egészségéhez


Cor-Way® életstílus

A Cor-Way® sport – lélek – élet egészségprogramjainak célja és küldetése, hogy „szívben oldódó” élményekkel és tiszta értékekkel gazdagítsa a mai kor emberét.

Az élmény- és életmódprogram hármas, sport – lélek – élet témakörét sokoldalú megközelítéssel, egyedi módszertannal világítja meg és oktatja. A program testi-lelki feltöltődésre, akár gyógyulásra kínálnak lehetőséget különböző életkorú, élethelyzetű és egészségi állapotú résztvevők számára; utat mutatnak az önbizalom növelésére, a személyiségben rejlő erőforrások kiaknázására.

„Cor-Way® = My Way”

Kapcsolat

Molnár Renáta
Cor-Way® életmódtréner
személyi edző, lelkigyakorlat vezető, táplálkozás tanácsadó


+36 30 687-9203


Csatlakozzon új Facebook oldalunkhoz: