Cor-Way® LelkesTest kurzusok  

A Cor-Way® 24 tréningsorozat elvégzése után kiegészítésként vagy teljesen önálló programokként is szerepelnek a LelkesTest kurzusai, lelkigyakorlatai.

Cor-Way®Sport és Biblia

A programok sport és spiritualitás összekapcsolásával betekintést nyújtanak sport és lelkiség új nyelvezetébe. A LelkesTest kurzusok utat mutatnak, hogyan válhat az ima és a sport szinergiája a mindennapi élet részévé. A Cor-Way® módszertan alapján dolgozzuk fel a Biblia egyes történeteit, segítve a testi-lelki megújulást.  

A LelkesTest programjai egyúttal utat mutatnak arra, hogyan valósulhat meg a felekezetek közötti testvéri kapcsolat. 

 

 

 

Lépéskurzus 25–85 éveseknek

Lépéskurzus 25–85 éveseknek

Az alaptréning a „Mesteredző” tanítására épül, sport és spiritualitás, mozgás és ima összekapcsolását egészíti ki a nordic walking oktatással. Különleges testi-lelki megújulást hozó tréningnap.

Részletek, jelentkezés »

Kéz a kézben – Testi-lelki wellness-nap házaspároknak

Kéz a kézben – Testi-lelki wellness-nap házaspároknak

A kapcsolatépítő testi-lelki tréningnapon a házaspárok együtt járva megújulást, közös élményt hozó kalandnap részesei lehetnek. Együtt tapasztalhatják meg a sport, mozgás és spiritualitás összefonódásának lehetőségeit a házastársi kapcsolatban.

Részletek, jelentkezés »

 LelkesTest nap/napok hölgyeknek

LelkesTest nap/napok hölgyeknek

A különböző generációk hölgytagjait szólítja meg a vidám testi-lelki tréningnap. Nordic walking oktatással és életmódtanácsadással segít felfedezni a női lélekben rejlő különleges ajándékokat.

Részletek, jelentkezés »

Testi-lelki wellness-nap vezetőknek

Testi-lelki wellness-nap vezetőknek

Vezetők, vállalkozók olyan különleges kalandnapja, amely segíti a feltöltődést, a testi-lelki harmónia belső forrásának felfedezését. A kiégés megelőzésére és legyőzésére is lehetőséget nyújthat.

Részletek, jelentkezés »

Trendi sportos lelkinap 13-25 éveseknek

Trendi sportos lelkinap 13-25 éveseknek

Fiataloknak szóló, új módszertanú, sportoktatással egybekötött lelki nap. Az önismeret és közösségi élmény új dimenzióit nyithatja meg a tinédzserek és fiatal felnőttek számára.

Részletek, jelentkezés »

Cor-Way® életmódprogram

Sport

Fizikai jól-lét program

Sport alapoktatás Cor-Way® módszertannal


Lélek

Lelki jól-lét program

Lelki program a harmonikus élet felé vezető útra


Élet

Táplálkozási jól-lét program

Utak a szív egészségéhez


Cor-Way® életstílus

A Cor-Way® sport – lélek – élet egészségprogramjainak célja és küldetése, hogy „szívben oldódó” élményekkel és tiszta értékekkel gazdagítsa a mai kor emberét.

Az élmény- és életmódprogram hármas, sport – lélek – élet témakörét sokoldalú megközelítéssel, egyedi módszertannal világítja meg és oktatja. A program testi-lelki feltöltődésre, akár gyógyulásra kínálnak lehetőséget különböző életkorú, élethelyzetű és egészségi állapotú résztvevők számára; utat mutatnak az önbizalom növelésére, a személyiségben rejlő erőforrások kiaknázására.

„Cor-Way® = My Way”

Kapcsolat

Molnár Renáta
Cor-Way® életmódtréner
személyi edző, lelkigyakorlat vezető, táplálkozás tanácsadó


+36 30 687-9203


Csatlakozzon új Facebook oldalunkhoz: