LelkesTest kurzus

 

Nordic walking és Biblia

A Cor-Way® Életmódtréning elvégzése után kiegészítésként vagy önálló programként is elvégezhetőek a LelkesTest kurzusai, lelkigyakorlatai. 

A programok a mozgás és ima összekapcsolásával betekintést nyújtanak a Sport - és MozgásLelkiség új nyelvezetébe. A LelkesTest kurzusai utat mutatnak, hogyan válhat a sport és ima szinergiája a mindennapi élet részévé. 

 

     

 

 

 

 

 

 

 

LelkesTest program 25–85 éveseknek

LelkesTest program 25–85 éveseknek

Lépésről lépésre

A program a MESTERedző tanítására épül, mozgás és ima összekapcsolását egészíti ki egyedi felfogású nordic-walking-oktatással.Különleges testi-lelki megújulást hozó tréningnap.

Részletek, jelentkezés »

LelkesTest-kurzus házaspároknak

LelkesTest-kurzus házaspároknak

Kéz a kézben

A kapcsolatépítő testi-lelki tréningnapon a házaspárok együtt járva megújulást, közös élményt hozó kalandnap részesei lehetnek. Együtt tapasztalhatják meg a sport, mozgás és a szemlélődő meditáció összefonódásának lehetőségeit a házastársi kapcsolatban.

Részletek, jelentkezés »

Cor-Way® életmódprogram

Sport

Fizikai jól-lét program

Sport alapoktatás Cor-Way® módszertannal


Lélek

Lelki jól-lét program

Lelki program a harmonikus élet felé vezető útra


Élet

Táplálkozási jól-lét program

Utak a szív egészségéhez


Cor-Way® életstílus

A Cor-Way® sport – lélek – élet egészségprogramjainak célja és küldetése, hogy „szívben oldódó” élményekkel és tiszta értékekkel gazdagítsa a mai kor emberét.

Az élmény- és életmódprogram hármas, sport – lélek – élet témakörét sokoldalú megközelítéssel, egyedi módszertannal világítja meg és oktatja. A program testi-lelki feltöltődésre, akár gyógyulásra kínálnak lehetőséget különböző életkorú, élethelyzetű és egészségi állapotú résztvevők számára; utat mutatnak az önbizalom növelésére, a személyiségben rejlő erőforrások kiaknázására.

„Cor-Way® = My Way”

Közreműködő partnerek

Kapcsolat

Molnár Renáta
Cor-Way® életmódtréner
személyi edző, lelkigyakorlat vezető, táplálkozás tanácsadó


+36 30 687-9203


Csatlakozzon új Facebook oldalunkhoz: