Lépéskurzus 25–85 éveseknek

Jelentkezés
Időpontok, helyszínek

Cégek, baráti társaságok, közösségek, intézmények, egészségközpontok részére – előzetes megbeszélés alapján – az ország különböző pontjain is tartunk Cor-Way® programokat.

Érdeklődés

Kérjük figyeljen a pontos kitöltésre!


egyénileg érdekel, csatlakoznék csoporthoz,
a csoportunk számára érdekel, többen vagyunk
Az adatkezelési tájékoztatót megismertem és elfogadom.

 

Családtagjait, barátait, kollégáit meglepheti
Cor-Way® Ajándékutalvánnyal,
amely beváltható programokra és kiadványokra.
Részletekért kattintson a képre!

Az alaptréning a „Mesteredző” tanítására épül, sport és spiritualitás, mozgás és ima összekapcsolását egészíti ki a nordic walking oktatással. Különleges testi-lelki megújulást hozó tréningnap/napok.

„Kelj fel és járj…” – hogyan?

A válasz egyszerű: lépésről lépésre. A tréningnap délelőtti programja olyan egyedi módszertan alapján és személyre szabottan tanítja a nordic walking, a bottal való gyaloglás alaptechnikáját és a cardio-mozgások alapjait, amelyben a bot használata segíthet akár a rehabilitációban, akár a sportos-dinamikus gyaloglásban.

Rossz idő esetén a program rugalmasan változik: a természetben zajló nordic walking-oktatást kiváltják a teremben végezhető speciális Cor-Way® gyakorlatsorok, valamint a résztvevők különböző egészségi állapotának figyelembevételével összeállított cardio- (gyaloglás, futás) edzőprogramok.

„Kelj fel és járj…” – kivel?

A délelőtti gyakorlatsorokra épülő délutáni lelki programok a Biblia egyes történeteit új nyelvezettel és módszerrel dolgozzák fel. Betekintést engednek abba, hogyan kapcsolódhat össze ima és sport, s hogyan válhat a mindennapi élet részévé, segítve a testi-lelki feltöltődést vagy akár a gyógyulást is.

Mit tartalmaz a 8 órás tréningnap részvételi díja?

Délelőtt szabadtéri program: cardio + nordic walking alapoktatás; mozgás- és testkultúra-oktatás; életvezetési tanácsok
Egyes helyszíneken 3 fogásos ebédet is tartalmaz a részvételi díj
Délután beltéri és kültéri program:bibliai történet feldolgozása a „Mesteredző” tanítása alapján, ima és mozgás a szabadban.

A program 9-17 óráig tart. 

 

Miért érdemes részt venni?

  • Olyan sportoktatást, testi-lelki élménynap/napokat kínál, amely mozgásba lendíti a résztvevők teljes "lelkestestét".
  • Test- és mozgáskultúra szemlélete olyan alapokra épül, amelyben a különböző egészségi állapotú és élethelyzetű résztvevők is megélhetk a mozgás örömét, hiszen személyre szabott alapoktatást kapnak.
  • A spiritualitással kiegészített sportprogram olyan érdeklődőket vár akik szeretnének többet megtudni arról, milyen új lehetőségek rejlenek a sportban, nemcsak a nordic walkingban.
  • Egyes mozgástartalmak bármilyen sportmozgás alapjául is szolgálhatnak.
  • Személyre szabott életvezetési tanácsadás és lépésről lépésre felépített oktatóprogram.
  • Szellemisége áthidalja a generációs különbségeket.
  • Népszerű és modern tudásanyagra, trendekre épül.
  • Az 1 napos tréning elvégzése után lehetőség nyílik a folytatásra.
  • A délutáni lelkigyakorlatok, mozgásprogramok ideje között elcsendesedünk, hogy – ha csak rövid időre is – el tudjunk szakadni a külső, zajos világtól.

 

Élmények és tapasztalatok 

Rohn Erzsébet

Evangélikus lelkész. Helyemen vagyok - ezzel a jóleső érzéssel indultam múlt szombaton kezemben a két bottal a Duna-part irányába. Már többször megtapasztaltam, hogy gyaloglás közben milyen jól tudok gondolkodni, készülni. Ezen a napon azonban azt is átéltem, hogy mit jelent járás közben imádkozni. Tudatosan.

Lassan egy hét telt el a Lépéskurzus lelkigyakorlat óta, s azt veszem észre magamon, hogy miközben törekszem nordicos technikámat megőrizni, gyakorlom magam abban is, hogy tudatosan éljek a Tahiban kapott ajándékkal azzal, hogy az imádság és a gyaloglás együtt megerősít, megújít.

 

Márkus Dániel

Április 16–18. között Gánton jártunk a Fecskepalotában. Református lelkészként, köszönet Molnár Renátának, aki bevezetett minket a „bot-séta” világába, és imamódokat tanított nekünk, megmutatva, hogyan emelhetjük szívünket – mozgás közben – Isten felé, Isten elé.

Tovább...

Jelentkezés, részvétel, fizetési tudnivalók

FONTOS: A jelentkezés, a részvételi díjak, a fizetési feltételek egyes helyszíneken változnak. Egyes helyszínek részvételi díja támogatott. KÉREM, figyelmesen olvassa el az egyes időpontoknál és helyszíneknél található részleteket.  

Praktikus öltözet

Időjárásnak megfelelő, réteges, sportos, egyszerű öltözetet javaslunk. Bár az alapoktatás sík terepen zajlik,a sportcipő használata ajánlott.
A délutáni, teremben zajló foglalkozásra kérjük, benti váltócipőt is hozzanak. 

A természetben zajló nordic walking-oktatásra tesztbotokat biztosítunk. 

A többórás oktatásra a kis hátizsákba vizet is érdemes csomagolni.

Igény szerint lépésről lépésre...

Az első egynapos lépéskurzus elvégzése után lehetőség nyílik a folytatásra. A második, harmadik 1 napos lépéskurzus programja táplálkozási alapoktatással, Cor-Way® edzésmódszerek tanításával, további bibliai történetek feldolgozásával és életvezetési tanácsadással egészül ki. 

 

Lépéskurzus hétvége 

A péntektől vasárnapig tartó 3 lelki nap a Cor-Way® 1 napos programjával megegyezik és életvezetési tanácsokkal és táplálkozási alapoktatással is kiegészül. 

 

Részletes tudnivalók »

 

                          

Cor-Way® életmódprogram

Sport

Fizikai jól-lét program

Sport alapoktatás Cor-Way® módszertannal


Lélek

Lelki jól-lét program

Lelki program a harmonikus élet felé vezető útra


Élet

Táplálkozási jól-lét program

Utak a szív egészségéhez


Cor-Way® életstílus

A Cor-Way® sport – lélek – élet egészségprogramjainak célja és küldetése, hogy „szívben oldódó” élményekkel és tiszta értékekkel gazdagítsa a mai kor emberét.

Az élmény- és életmódprogram hármas, sport – lélek – élet témakörét sokoldalú megközelítéssel, egyedi módszertannal világítja meg és oktatja. A program testi-lelki feltöltődésre, akár gyógyulásra kínálnak lehetőséget különböző életkorú, élethelyzetű és egészségi állapotú résztvevők számára; utat mutatnak az önbizalom növelésére, a személyiségben rejlő erőforrások kiaknázására.

„Cor-Way® = My Way”

Kapcsolat

Molnár Renáta
Cor-Way® életmódtréner
személyi edző, lelkigyakorlat vezető, táplálkozás tanácsadó


+36 30 687-9203


Csatlakozzon új Facebook oldalunkhoz: