Referenciák, írásos visszajelzések

Kásai Anna verses visszajelzése:

VÉGRE A SZABADBAN

Egy kis harkály azt kopogta / és minden fa azt susogta: / „Ugye jó itt? Sétálj egyet, / szellőztesd ki a fejedet.” / És e helyen rátaláltam, / mitől nem fáj majd a lábam, / s mi az, ami azért csoda, / mert nem leszek szobám foglya.

Lelkem repes, szinte szárnyal, / Mit rég mondtam: / edzés várhat, / hisz eleget rohangálok, – megdőlt. /S mi húz most magához? / Olyan két bot, / mely támogat, / bentről növeszt, s tartást hozhat, / ha testemet elfogadom, s tempómat magam szabom.

Figyelem az oktatómat. / Nem pufog nagy szólamokat, / azt adja át, amit megélt. / Mosolyában látom megért. / Erőt ad a biztatása, s a társaság tiszta bája rávilágít arra nekem, mi mindent kell elengedjem. S hogy mi az, ami bentről gyógyít?

Nem más, mint a „Cor-Way® Walking”! (2019)

 

Batthyány-Schmidt Margit

Magyar Női Unió elnök

A Cor-Way® egészségtréning mind az én, mind a Magyar Női Unió életében meghatározó szerepet tölt be. A Magyar Női Unió egyik legfontosabb célkitűzése a nők testi, lelki és szellemi egészségének az elérése. Ez a módszer mind a 3 szinten segítséget nyújt, hiszen párhuzamosan segíti a jólétet a fizikai, szellemi és lelki síkon is. Volt szerencsénk közös bemutatót tartani. Fő célunk a Cor-Way® program megismertetése az emberekkel, és ennek a legszélesebb körű terjesztése. Csak a kezdet nehéz, mint ahogy minden mással is, de kis idő után magával ragadja az embert. Személyesen 1 éve dolgozom együtt Renátával és azóta úgy érzem megtaláltam önmagamat.

 

Stieber Józsefné

óvodavezető, Sárvári Csicsergő Óvoda, Vöröskereszt Bázisóvoda

Évek óta lelkes követője vagyok Molnár Renáta Cor-Way® egészségprogramjainak.

Oktatási módszerét bátran ajánlom vezetőknek, alkalmazottaknak, nőknek, férfiaknak, egyszerűen a lelki/testi felüdülésre vágyóknak. Mint vezető különösen sokat merítek kreatív, sokoldalú látásmódjából, melyet a mindennapokban közel 250 gyermek és családtagjai körében hasznosíthatok. Alázata és profi szakmai tudása még a fáradt lelkeket is szárnyra kelti. Méltán kapott helyett 2018-ban a „Mozdulj Sárvár!” „az 50. éves Sárvár” Jubileumi Programsorozatában.  

A Cor-Way® életmódtréning, egy 5 órás Hölgyek számára kidolgozott képzése fog megvalósulni a csodálatos SÁRVÁRI VÁRKPARKBAN az édesanyák, nagymamák, óvodapedagógusok, a sárvári hölgyek legnagyobb örömére.

 

Puchard Zoltán

Colas Hungaria Zrt. technológiai igazgató

2018. február 8-án cégünk, a Colas Hungária Zrt. felkérésére, Molnár Renáta Cor-Way® életmódtréner, személyi edző, lelkigyakorlat vezető, Cor-Way® képzést tartott munkatársaink számára.

Renáta pozitív kisugárzású, szenvedélyes és vidám ember, aki játékos oktatási módszerekkel motiválta és át is mozgatta kollégáinkat a 3 órás képzés alatt. 

Munkáját a szakmai igényesség, őt magát pedig a lendület, derű, empátia, humor, őszinteség, hitelesség és embertársai tisztelete jellemzi.

Mindezek miatt szívesen ajánlom Molnár Renátát és az általa létrehozott oktatóprogramot magánszemélyeknek, és vállalkozásoknak is. Nem fogják megbánni, ha részt vesznek a testet-lelket felüdítő képzésein!

 

Dr. Buzády Zoltán

Egyetemi docens, Budapesti Corvinus Egyetem Csikszentmihályi Mihály hivatalos Flow-alapú Vezetőképzés szakértője és kutatás igazgatója

Tudományos tény, hogy a flow-állapot optimális tapasztalat: különleges, belülről fakadó motivációval, nagy alkotóképességgel és igazi örömmel megélt élmény. Ezért is növeli az egyén, a csapat, egy egész vállalat versenyképességét: „Azon a napon minden különös ok nélkül elhatároztam, hogy futok egy kicsit. Így aztán elfutottam az út végéig. És amikor odaértem, gondoltam, miért ne fussak a város végéig?!” – mondja Forrest Gump a futásról a hollywoodi sikerfilmben. Amikor a hős körül már Amerika szerte követők ezrei sereglenek, és a riporter megkérdezi tőle, mégis mi volt a célja a futással, Forrest egyszerűen csak annyit mond: „Kedvem szottyant futni!” Nos, ez az igazi flow magával ragadó ereje! Ezeket írtam nem rég a "Futás Öröme" c. könyv előszavában.

Molnár Renáta szakmai tapasztalata és az általa szervezet tréningek, képzések azokat is Flow-ba tudnak hozni, akik eddig nem tudják magukról elképzelni, hogy a mozgásban örömöt lelhetnek. Igy jártam jó magam is! De azóta rendszeresen járok mozogni, mert már tudom és tapasztaltam a mentális-testi-lelki kapcsolatokat! Mindenkinek ajánlom Renátát, csapatát és fejlesztői kínálatait!

  

Sisakné dr. Fekete Zsuzsanna

Magyar Nemzeti Bank, Monetáris és pénzügyi stabilítási statisztikai főosztály vezetője 

Molnár Renáta tréningjeit mindenkinek őszintén ajánlom. Renáta képzett személyi tréner, aki megtalálja a hangot különböző érdeklődési körű emberekkel és minden korosztállyal.Tréningjein tökéletes összhangot teremt a fizikai és lelki feladatok és gyakorlatok között.

Jómagam közel tíz éve évente rendszeresen részt veszek a kurzusain. Bank vezetőként dolgozom, nehéz stresszes munkát végzek, nagy segítség számomra a fizikai és lelki kikapcsolódás, amit ő biztosít.

Renátával öröm együtt tölteni az időt, derűs egyénisége kisugárzik a teljes csapatra. 

 

H. Kovács Judit

Barnabás Csoport – Hivatás csoport programvezetője

A mai civilizációs körülmények között – amikor elszakadtunk a természet közeli életmódtól - gyakran kerülünk olyan helyzetbe, hogy elveszítjük a testünk és a lelkünk közötti harmonikus egyensúlyt.

Számtalan tünetét sorolhatjuk: elhízás, fájó ízületek, átalvatlan éjszakák, türelmetlenség, feszültségekkel terhelt kapcsolatok......

A testi - lelki harmóniának az – újbóli - felfedezéséhez, gyakorlásához kínál kiváló, követhető, alkalmazható megoldást Molnár Renáta Cor-Way programja.

Minden korosztálynak, minden élethelyzetben - ajánlom!

 

 

Kapcsolat

Molnár Renáta
Cor-Way® alapító
személyi edző, lelkigyakorlat vezető, táplálkozási tanácsadó, élménypedagógus


Érdeklődöm

+36 30 687-9203


Csatlakozzon új Facebook oldalunkhoz: