Cor-Way® Életmódtréning 

Kik ajánlják a Cor-Way® Életmódtréninget?

 

Stieber Józsefné

óvodavezető, Sárvári Csicsergő Óvoda, Vöröskereszt Bázisóvoda

Évek óta lelkes követője vagyok Molnár Renáta Cor-Way® egészségprogramjainak.

Oktatási módszerét bátran ajánlom vezetőknek, alkalmazottaknak, nőknek, férfiaknak, egyszerűen a lelki/testi felüdülésre vágyóknak. Mint vezető különösen sokat merítek kreatív, sokoldalú látásmódjából, melyet a mindennapokban közel 250 gyermek és családtagjai körében hasznosíthatok. Alázata és profi szakmai tudása még a fáradt lelkeket is szárnyra kelti. Méltán kapott helyett 2018-ban a „Mozdulj Sárvár!” „az 50. éves Sárvár” Jubileumi Programsorozatában.  

A Cor-Way® életmódtréning, egy 5 órás Hölgyek számára kidolgozott képzése fog megvalósulni a csodálatos SÁRVÁRI VÁRKPARKBAN az édesanyák, nagymamák, óvodapedagógusok, a sárvári hölgyek legnagyobb örömére.

 

Sisakné dr. Fekete Zsuzsanna

Magyar Nemzeti Bank, Monetáris és pénzügyi stabilítási statisztikai főosztály vezetője 

Molnár Renáta tréningjeit mindenkinek őszintén ajánlom. Renáta képzett személyi tréner, aki megtalálja a hangot különböző érdeklődési körű emberekkel és minden korosztállyal.Tréningjein tökéletes összhangot teremt a fizikai és lelki feladatok és gyakorlatok között.

Jómagam közel tíz éve évente rendszeresen részt veszek a kurzusain. Bank vezetőként dolgozom, nehéz stresszes munkát végzek, nagy segítség számomra a fizikai és lelki kikapcsolódás, amit ő biztosít.

Renátával öröm együtt tölteni az időt, derűs egyénisége kisugárzik a teljes csapatra. 

 

Batthyány-Schmidt Margit

Magyar Női Unió elnök

A Cor-Way® egészségtréning mind az én, mind a Magyar Női Unió életében meghatározó szerepet tölt be. A Magyar Női Unió egyik legfontosabb célkitűzése a nők testi, lelki és szellemi egészségének az elérése. Ez a módszer mind a 3 szinten segítséget nyújt, hiszen párhuzamosan segíti a jólétet a fizikai, szellemi és lelki síkon is. Volt szerencsénk közös bemutatót tartani. Fő célunk a Cor-Way® program megismertetése az emberekkel, és ennek a legszélesebb körű terjesztése. Csak a kezdet nehéz, mint ahogy minden mással is, de kis idő után magával ragadja az embert. Személyesen fél éve dolgozom együtt Renátával és azóta úgy érzem megtaláltam önmagamat.

 

H. Kovács Judit

Barnabás Csoport – Hivatás csoport programvezetője

A mai civilizációs körülmények között – amikor elszakadtunk a természet közeli életmódtól - gyakran kerülünk olyan helyzetbe, hogy elveszítjük a testünk és a lelkünk közötti harmonikus egyensúlyt.

Számtalan tünetét sorolhatjuk: elhízás, fájó ízületek, átalvatlan éjszakák, türelmetlenség, feszültségekkel terhelt kapcsolatok......

A testi - lelki harmóniának az – újbóli - felfedezéséhez, gyakorlásához kínál kiváló, követhető, alkalmazható megoldást Molnár Renáta Cor-Way programja.

Minden korosztálynak, minden élethelyzetben - ajánlom!

 

Horváthné Kasper Ilona

Ez a tanfolyam, azon túl, hogy fizikai mozgást biztosított, a lelki életünket is trenírozta. Érzékeny, gondolkodó ember vagyok, így a felmerült témákból sokat profitáltam, és talán egyes területeken sikerült változni is. Természetesen ezt gyakorolni kell. Nagy boldogság számomra, hogy elértem a célom, amit az első napon tűztem ki, és felszabadultan, jókedvűen, lazán, örömmel élvezem a természetben a nordikozást. Szeretettel ajánlom azon társaimnak is, akik nyugdíjasként kezdenek el mozogni.

 

Káló Judit

Olyan élethelyzetben voltam, amikor nagyon intenzív szellemi munkát végeztem, miközben egy nagyon erős lelki képzésen is részt vettem, de a sportolásra semmi időt nem hagytam. Így test, lélek és szellem egyensúlya teljesen felbomlott, olyannyira, hogy már-már orvosi tüneteket produkáltam. És ez az, amit itt kaptam, és megtanultam: hogy a test, a lélek és a szellem úgy van egyensúlyban, ha mind a három területre fordítunk időt. A természetben, a közösségben, a nordic walkinggal valahogy felszabadultak azok a görcsök, amik az egyensúlyvesztés miatt kialakultak bennem.

 

Mátyási Borbála

Nagyon örülök, hogy itt lehettem, mert egy döntési helyzet előtt álltam, amikor eljöttem, és szerettem volna visszatalálni magamhoz. Nagyon sokat adott a test-lélek-szellem egységéről való tanulás. És segített az elcsendesedésben is. Én azoknak ajánlom, akik döntés előtt állnak vagy egy nehezebb élethelyzetben vannak.

 

Szabó Teodóra

Nehezen vettem rá magam, hogy részt vegyek a tanfolyamon, bátorítás kellett hozzá. De nem bántam meg: bátorságot kaptam és közösségi élményt. Nagyon örültem neki, hogy elfogadásban, bizalomban és bíztatásban volt részem. Mindenkinek ajánlom, mert korhoz és testsúlyhoz sincs kötve. Itt nem az a lényeg, hanem az, hogy kapcsolatot teremtsünk egymással.

 

Cor-Way® életmódprogram

Sport

Fizikai jól-lét program

Sport alapoktatás Cor-Way® módszertannal


Lélek

Lelki jól-lét program

Lelki program a harmonikus élet felé vezető útra


Élet

Táplálkozási jól-lét program

Utak a szív egészségéhez


Cor-Way® életstílus

A Cor-Way® sport – lélek – élet egészségprogramjainak célja és küldetése, hogy „szívben oldódó” élményekkel és tiszta értékekkel gazdagítsa a mai kor emberét.

Az élmény- és életmódprogram hármas, sport – lélek – élet témakörét sokoldalú megközelítéssel, egyedi módszertannal világítja meg és oktatja. A program testi-lelki feltöltődésre, akár gyógyulásra kínálnak lehetőséget különböző életkorú, élethelyzetű és egészségi állapotú résztvevők számára; utat mutatnak az önbizalom növelésére, a személyiségben rejlő erőforrások kiaknázására.

„Cor-Way® = My Way”

Közreműködő partnerek

Kapcsolat

Molnár Renáta
Cor-Way® életmódtréner
személyi edző, lelkigyakorlat vezető, táplálkozás tanácsadó


+36 30 687-9203


Csatlakozzon új Facebook oldalunkhoz: