Cor-Way® Életmódtréning 

Kik ajánlják a Cor-Way® Életmódtréninget?

Cor-Way® Életmódtréning

Dr. Buzády Zoltán

Egyetemi docens, Budapesti Corvinus Egyetem Csikszentmihályi Mihály hivatalos Flow-alapú Vezetőképzés szakértője és kutatás igazgatója

Tudományos tény, hogy a flow-állapot optimális tapasztalat: különleges, belülről fakadó motivációval, nagy alkotóképességgel és igazi örömmel megélt élmény. Ezért is növeli az egyén, a csapat, egy egész vállalat versenyképességét: „Azon a napon minden különös ok nélkül elhatároztam, hogy futok egy kicsit. Így aztán elfutottam az út végéig. És amikor odaértem, gondoltam, miért ne fussak a város végéig?!” – mondja Forrest Gump a futásról a hollywoodi sikerfilmben. Amikor a hős körül már Amerika szerte követők ezrei sereglenek, és a riporter megkérdezi tőle, mégis mi volt a célja a futással, Forrest egyszerűen csak annyit mond: „Kedvem szottyant futni!” Nos, ez az igazi flow magával ragadó ereje! Ezeket írtam nem rég a "Futás Öröme" c. könyv előszavában.

Azonban szeretném hangsúlyozni, hogy Molnár Renáta szakmai tapasztalata és az általa szervezet tréningek azokat is Flow-ba tudnak hozni, akik eddig nem tudják magukról elképzelni, hogy a mozgásban örömöt lelhetnek. Igy jártam jó magam is! De azóta rendszeresen járok mozogni, mert már tudom és tapasztaltam a mentális-testi-lelki kapcsolatokat! Mindenkinek ajánlom Renátát, csapatát és fejlesztői kínálatait!

 

H. Kovács Judit

Barnabás Csoport – Hivatás csoport programvezetője

A mai civilizációs körülmények között – amikor elszakadtunk a természet közeli életmódtól - gyakran kerülünk olyan helyzetbe, hogy elveszítjük a testünk és a lelkünk közötti harmonikus egyensúlyt.

Számtalan tünetét sorolhatjuk: elhízás, fájó ízületek, átalvatlan éjszakák, türelmetlenség, feszültségekkel terhelt kapcsolatok......

A testi - lelki harmóniának az – újbóli - felfedezéséhez, gyakorlásához kínál kiváló, követhető, alkalmazható megoldást Molnár Renáta Cor-Way programja.

Minden korosztálynak, minden élethelyzetben - ajánlom!

 

Horváthné Kasper Ilona

Ez a tanfolyam, azon túl, hogy fizikai mozgást biztosított, a lelki életünket is trenírozta. Érzékeny, gondolkodó ember vagyok, így a felmerült témákból sokat profitáltam, és talán egyes területeken sikerült változni is. Természetesen ezt gyakorolni kell. Nagy boldogság számomra, hogy elértem a célom, amit az első napon tűztem ki, és felszabadultan, jókedvűen, lazán, örömmel élvezem a természetben a nordikozást. Szeretettel ajánlom azon társaimnak is, akik nyugdíjasként kezdenek el mozogni.

 

Káló Judit

Olyan élethelyzetben voltam, amikor nagyon intenzív szellemi munkát végeztem, miközben egy nagyon erős lelki képzésen is részt vettem, de a sportolásra semmi időt nem hagytam. Így test, lélek és szellem egyensúlya teljesen felbomlott, olyannyira, hogy már-már orvosi tüneteket produkáltam. És ez az, amit itt kaptam, és megtanultam: hogy a test, a lélek és a szellem úgy van egyensúlyban, ha mind a három területre fordítunk időt. A természetben, a közösségben, a nordic walkinggal valahogy felszabadultak azok a görcsök, amik az egyensúlyvesztés miatt kialakultak bennem.

 

Mátyási Borbála

Nagyon örülök, hogy itt lehettem, mert egy döntési helyzet előtt álltam, amikor eljöttem, és szerettem volna visszatalálni magamhoz. Nagyon sokat adott a test-lélek-szellem egységéről való tanulás. És segített az elcsendesedésben is. Én azoknak ajánlom, akik döntés előtt állnak vagy egy nehezebb élethelyzetben vannak.

 

Szabó Teodóra

Nehezen vettem rá magam, hogy részt vegyek a tanfolyamon, bátorítás kellett hozzá. De nem bántam meg: bátorságot kaptam és közösségi élményt. Nagyon örültem neki, hogy elfogadásban, bizalomban és bíztatásban volt részem. Mindenkinek ajánlom, mert korhoz és testsúlyhoz sincs kötve. Itt nem az a lényeg, hanem az, hogy kapcsolatot teremtsünk egymással.

 

Cor-Way® életmódprogram

Sport

Fizikai jól-lét program

Sport alapoktatás Cor-Way® módszertannal


Lélek

Lelki jól-lét program

Lelki program a harmonikus élet felé vezető útra


Élet

Táplálkozási jól-lét program

Utak a szív egészségéhez


Cor-Way® életstílus

A Cor-Way® sport – lélek – élet egészségprogramjainak célja és küldetése, hogy „szívben oldódó” élményekkel és tiszta értékekkel gazdagítsa a mai kor emberét.

Az élmény- és életmódprogram hármas, sport – lélek – élet témakörét sokoldalú megközelítéssel, egyedi módszertannal világítja meg és oktatja. A program testi-lelki feltöltődésre, akár gyógyulásra kínálnak lehetőséget különböző életkorú, élethelyzetű és egészségi állapotú résztvevők számára; utat mutatnak az önbizalom növelésére, a személyiségben rejlő erőforrások kiaknázására.

„Cor-Way® = My Way”

Közreműködő partnerek

Kapcsolat

Molnár Renáta
Cor-Way® életmódtréner
személyi edző, lelkigyakorlat vezető, táplálkozás tanácsadó


+36 30 687-9203


Csatlakozzon új Facebook oldalunkhoz: