LelkesTest ajánló

Ajánlások, visszajelzések

LelkesTest kurzusok

Lugosi Anna 

Tanár 

Gerincproblémáimon (háti és derékrészen) már évek óta próbálok gyógytornával segíteni, egy nehéz élethelyzet (idős szüleim otthoni évekig tartó betegápolása során nagyon elfáradtam.) Február elején kórházban voltam fiziko-terápiás kezelésen – sajnos nem hogy jobb lett volna az állapotom, hanem nyaki csigolyák szétcsúsztak és sérv lett a nyakamon, ehhez még az egyensúlyérzékem is felborult, így szinte mindent újra kellett tanulnom mindent – enni, járni, vezetni – mivel szeretnék többet mozogni, de a járásom még bizonytalan, ezért akartam bekapcsolódni a Kelj fel és járj… lelkes test- programjába.

Renáta lelkesedése, elfogadó szeretete magával ragadó: Jöhetsz, úgy ahogy vagy! Hol tartasz? Mi a vágyad? Miben szeretnél fejlődni? Miben segíthetek? Mi a következő lépés számodra? Mindezt szabadon, ahogy te szeretnéd, ahogy most meg tudod tenni… Az együtt töltött nap számomra egy óriási megerősítést jelentett. A meghitt, elfogadó szeretet légköre testileg-lelkileg gyógyított.

Hálás szívvel köszönöm, hogy ott lehettem, mindig különleges élmény Krisztusban vonzó emberekkel találkozni.

Remélem, hogy a nordic walking bot használata segítségemre lesz a biztosabb mozgásban és a „Szív-Útján” is tudok növekedni lépésről lépésre…

 

Kis György 

Cégvezető

...Számomra az egy napos kurzus olyan volt, mint amikor Szent Pál lesett a lóról. 28 év autós életmód, 4 év lelki kínlódás után kaptam két botot és néhány gondolatot. Meg a lábaim. Amikről azt sem tudtam hogy vannak. Elindultam aznap.

És megvilágosodtam, egymilliárd hitelt fizetni, 100 főt eltartani, négy gyereket nevelni egyedül, az beláthatatlan.

De MINDENNAP fogni két botot, elindulni 20 percben, ebben imádkozni. Az ezekhez képest megvalósítható.

Megyek. Csinálom. És mennek a pénzügyek, megy a hitel, mennek a gyerekek. Pedig csak gyalogolok. És imádkozom. Most ennyi elég, működik.

Ne keress nagy célokat. Csak annyit, fogd a botot és gyalogolj. És mond az imát. Meglátod menni fog. Minden menni fog.

 

Hortenzia és Péter
 
Nagyon jól éreztük magunkat a Kéz a kézben LelkesTest napon. Ki tudtunk szakadni a hétköznapokból és egy kicsit magunkra és egymásra tudtunk figyelni.

Számunkra sokat jelentett, hogy a testet és a lelket egyaránt "megmozgattuk", így volt teljes ez a program.

 

Rohn Erzsébet

Evangélikus lelkész

Helyemen vagyok - ezzel a jóleső érzéssel indultam múlt szombaton kezemben a két bottal a Duna-part irányába. Már többször megtapasztaltam, hogy gyaloglás közben milyen jól tudok gondolkodni, készülni. Ezen a napon azonban azt is átéltem, hogy mit jelent járás közben imádkozni. Tudatosan.

Lassan egy hét telt el a Lépéskurzus lelkigyakorlat óta, s azt veszem észre magamon, hogy miközben törekszem nordicos technikámat megőrizni, gyakorlom magam abban is, hogy tudatosan éljek a Tahiban kapott ajándékkal azzal, hogy az imádság és a gyaloglás együtt megerősít, megújít.

 

Márkus Dániel

Református lelkész

Április 16–18. között Gánton jártunk a Fecskepalotában. Református lelkészként, köszönet Molnár Renátának, aki bevezetett minket a „bot-séta” világába, és imamódokat tanított nekünk, megmutatva, hogyan emelhetjük szívünket – mozgás közben – Isten felé, Isten elé.

 

Hofher József SJ

Jezsuita szerzetes, lelkigyakorlat kísérő, mentálhigiéniás szakember 

Molnár Renátával közösen dolgoztuk ki a "Gyaloglás Jézussal" lelkigyakorlatos programot. A mozgásra (északi gyaloglás) és a szemlélődő imára, meditációra épülő program elsősorban a hétköznapokban akarja segíteni a mozgásra és önreflexióra nyitott embereket. Közel 80-90 lelkigyakorlatos kurzus igazolja az óriási keresletet az új módszer iránt. Közös könyvünk: "A mozgás lelkisége" csak erősítette a kurzusok iránt érdeklődőket.

Az elmúlt években Molnár Renáta a lelkigyakorlatos módszert tovább fejlesztette a LelkesTest programjában. Renáta  elsősorban a jezsuita spiritualitás és lelkigyakorlatos módszer elemeit alkalmazza autentikus források és gyakorlati tréningek alapján. Felkészültségét igazolva ajánlom őt csoportok vezetésére és a LelkesTest kurzusok tartására!

 

 

 

Cor-Way® életmódprogram

Sport

Fizikai jól-lét program

Sport alapoktatás Cor-Way® módszertannal


Lélek

Lelki jól-lét program

Lelki program a harmonikus élet felé vezető útra


Élet

Táplálkozási jól-lét program

Utak a szív egészségéhez


Cor-Way® életstílus

A Cor-Way® sport – lélek – élet egészségprogramjainak célja és küldetése, hogy „szívben oldódó” élményekkel és tiszta értékekkel gazdagítsa a mai kor emberét.

Az élmény- és életmódprogram hármas, sport – lélek – élet témakörét sokoldalú megközelítéssel, egyedi módszertannal világítja meg és oktatja. A program testi-lelki feltöltődésre, akár gyógyulásra kínálnak lehetőséget különböző életkorú, élethelyzetű és egészségi állapotú résztvevők számára; utat mutatnak az önbizalom növelésére, a személyiségben rejlő erőforrások kiaknázására.

„Cor-Way® = My Way”

Kapcsolat

Molnár Renáta
Cor-Way® életmódtréner
személyi edző, lelkigyakorlat vezető, táplálkozás tanácsadó


+36 30 687-9203


Csatlakozzon új Facebook oldalunkhoz: