LelkesTest ajánló

Visszajelzések a kurzusok résztvevőitől

LelkesTest kurzusok

Lépéskurzus 

Gerincproblémáimon (háti és derékrészen) már évek óta próbálok gyógytornával segíteni, egy nehéz élethelyzet (idős szüleim otthoni évekig tartó betegápolása során nagyon elfáradtam.) Február elején kórházban voltam fiziko-terápiás kezelésen – sajnos nem hogy jobb lett volna az állapotom, hanem nyaki csigolyák szétcsúsztak és sérv lett a nyakamon, ehhez még az egyensúlyérzékem is felborult, így szinte mindent újra kellett tanulnom mindent – enni, járni, vezetni – mivel szeretnék többet mozogni, de a járásom még bizonytalan, ezért akartam bekapcsolódni a Kelj fel és járj… lelkes test- programjába.

Renáta lelkesedése, elfogadó szeretete magával ragadó: Jöhetsz, úgy ahogy vagy! Hol tartasz? Mi a vágyad? Miben szeretnél fejlődni? Miben segíthetek? Mi a következő lépés számodra? Mindezt szabadon, ahogy te szeretnéd, ahogy most meg tudod tenni… Az együtt töltött nap számomra egy óriási megerősítést jelentett. A meghitt, elfogadó szeretet légköre testileg-lelkileg gyógyított.

Hálás szívvel köszönöm, hogy ott lehettem, mindig különleges élmény Krisztusban vonzó emberekkel találkozni.

Remélem, hogy a nordic walking bot használata segítségemre lesz a biztosabb mozgásban és a „Szív-Útján” is tudok növekedni lépésről lépésre…

Lúgosi Margit

tanár

Kéz a kézben- Testi-lelki Wellness nap házaspároknak

Nagyon jól éreztük magunkat a Kéz a kézben LelkesTest napon. Ki tudtunk szakadni a hétköznapokból és egy kicsit magunkra és egymásra tudtunk figyelni.
Számunkra sokat jelentett, hogy a testet és a lelket egyaránt "megmozgattuk", így volt teljes ez a program.

További sok sikert!

Hortenzia és Péter

Testi-lelki wellness nap vezetőknek programon

...Számomra az egy napos kurzus olyan volt, mint amikor Szent Pál lesett a lóról. 28 év autós életmód, 4 év lelki kínlódás után kaptam két botot és néhány gondolatot. Meg a lábaim. Amikről azt sem tudtam hogy vannak. Elindultam aznap.

És megvilágosodtam, egymilliárd hitelt fizetni, 100 főt eltartani, négy gyereket nevelni egyedül, az beláthatatlan.

De MINDENNAP fogni két botot, elindulni 20 percben, ebben imádkozni. Az ezekhez képest megvalósítható.

Megyek. Csinálom. És mennek a pénzügyek, megy a hitel, mennek a gyerekek. Pedig csak gyalogolok. És imádkozom. Most ennyi elég, működik.

Ne keress nagy célokat. Csak annyit, fogd a botot és gyalogolj. És mond az imát. Meglátod menni fog. Minden menni fog.

Kiss György (50 éves)

 

Amikor először hallottam a jézusi gyaloglás kifejezést, jól rezonált bennem. Gyerekkorom óta volt ugyanis olyan tapasztalatom, hogy a mozgást és az imádságot össze tudom kötni. Egy időben futva, máskor úszva vagy kerékpározva, a természetet járva gyakran imádkoztam. Mostani munkám mellett azonban sajnos szinte teljesen redukálódott a mozgás az életemben, és lassan a mozgásigényem is elszivárog. Ezzel együtt a régen oly kedves imamódom, a mozgással összekötött ima is kiveszett az életemből, pedig egykor komoly erőforrásom volt. Így most, amikor valaki személyesen meghívott az egynapos lelkigyakorlatra, és rájöttem, hogy ez az egyedüli szabad vasárnap a naptáramban mostanában, habozás nélkül igent mondtam. Úgy értelmeztem, az Úr egy lehetőséggel akar megajándékozni. 
 
A lelkigyakorlaton valóban végig megajándékozottnak éreztem magam. Meghitt légkörben, Renáta lelkesítő és figyelmes vezetésével, gyönyörű helyszíneken és csodálatos időjárási körülmények között megtanulhattam a technikát, és megérkezhettem a jézusi imába. Ajándékba kaptam egy lehetőséget, hogy újra mozgásba lendüljek a szó fizikai és lelki értelmében egyaránt.
Judit(48)
 

Lépéskurzus hétvége

Csodálatos két napot éltem meg veletek! A séta, a pihenés, az ima, a közös éneklés, a finom ételek, a fiatalos jókedv és az energia, ami végigáramlott; az egyszerű, érthető, frappáns magyarázat, a szemléletes bemutatás mind szerves egységet alkotott. A vágyam teljesült, kitűztem a célomat: cselekedni fogok. Köszönöm. 

Gyöngyi (58 éves)

 

A mozgás örömén keresztül úgy érzem, egy lépéssel közelebb jutottam Jézushoz. A bibliai történetek egészen közelről érintették meg a lelkemet. Rájöttem , ha önmagamat adom másoknak, akkor mindent adok, ami vagyok.

Rozi (49 éves) 

Trendi sportos lelkinapok

Sokat kaptam a kétnapos lelkigyakorlat alatt. Istennel találkozhattam a mozgásban, az imában, a beszélgetésekben. Jézus sok mindent megmutatott magammal, Vele és a víziómmal kapcsolatban: megszerettem a mozgást, mélyült a vízióm, megláthattam magam más, Isten és a saját szememmel, Isten megszeretgetett, szava szólt szívemhez, szolgálatomban megerősödtem. 

Annus (22 éves)

 

Nagyon jó volt, hogy újra megtaláltam Jézussal a kezdőpontot. Mostanában csak úgy tengtem… nem igazán találtam a céljaimat (ez talán már szeptember óta így van). Kaptam egy lökést, hogy igenis figyelj oda Rá. Annak ellenére, hogy így éreztem, nem kommunikáltam vele, én voltam talán az, aki nem figyelt oda eléggé (vagy épp mindig halogattam a Vele való beszélgetést). Azt sugallta, hogy fontos vagyok a számára, és hogy feladatom van. Most igyekszem ezt a célt megtalálni. Könnyebb, ha már a starton állok. Egészen megfeledkeztem róla, mennyire kézzel foghatóbb a jelenléte odakint.

Maja (19 éves)

 

Számomra ez a lelkigyakorlat felfrissülést jelentett. Kimozdított a komfortzónából, a hétköznapi rohanásból, elmélyített. Teret és időt adott, hogy csak Istenre tudjak figyelni. Felfrissültem és megújultam testileg, lelkileg. 

Gréti (20 éves)

 

Cor-Way® életmódprogram

Sport

Fizikai jól-lét program

Sport alapoktatás Cor-Way® módszertannal


Lélek

Lelki jól-lét program

Lelki program a harmonikus élet felé vezető útra


Élet

Táplálkozási jól-lét program

Utak a szív egészségéhez


Cor-Way® életstílus

A Cor-Way® sport – lélek – élet egészségprogramjainak célja és küldetése, hogy „szívben oldódó” élményekkel és tiszta értékekkel gazdagítsa a mai kor emberét.

Az élmény- és életmódprogram hármas, sport – lélek – élet témakörét sokoldalú megközelítéssel, egyedi módszertannal világítja meg és oktatja. A program testi-lelki feltöltődésre, akár gyógyulásra kínálnak lehetőséget különböző életkorú, élethelyzetű és egészségi állapotú résztvevők számára; utat mutatnak az önbizalom növelésére, a személyiségben rejlő erőforrások kiaknázására.

„Cor-Way® = My Way”

Kapcsolat

Molnár Renáta
Cor-Way® életmódtréner
személyi edző, lelkigyakorlat vezető, táplálkozás tanácsadó


+36 30 687-9203


Csatlakozzon új Facebook oldalunkhoz: