Egészségépítés - csoportos óra

Testi-lelki egyensúly - Mozgásban a NŐ

Cor-Way tréning

 

Cor-Way® egészségsportra épül, amely komplex módon fejleszti 4 az 1-ben a testi-lelki-mentális és szociális egyensúlyt, állóképességet, megújulást, jól-létet. Gyakorlataink segítik a testi-lelki egyensúly és harmónia megélését a mindennapokban. A csoportos óráink tematikája a 35-85 éves NŐK számára van összeállítva. 

Alkalmazott fő mozgásformái: Cor-Way gyaloglás, tánc 

Kiegészítő mozgásformáinak egyes elemeit ötvözve építi be a Cor-Way egészségsportba: Nordic walking, Köredzések testnek és léleknek, funkcionális tréning, törzsstabilizáló Core-tréning (mélyizom erősítés).

Zöldkörnyezetben és beltéri helyiségben zajlanak a személyre szabott és a csoportos órák, kis létszámban, meghitt, vidám hangulatban, 80 perces órák keretében.

Az órák felépítésének másik részében az egészségprogramban szereplő mentális-lelki egészségfejlesztés zajlik. Példák a témakörökből: önismeret, kiégés megelőzés, proaktív gondolkodás, stresszkezelési technikák, táplálkozás, bizalomépítő lépések, energiaforrásaink kiaknázása, életvezetés, lelkiegészség-lépések stb.

  • A résztvevők motivációs életmódfüzet segítségével dolgoznak személyre szabottan. 

 

CSOPORTOS ÓRÁKRA 2022. SZEPTEMBERÉBEN LEHET MÁRCSAK BECSATLAKOZNI! KEZDŐDNEK! 

Tervezett beltéri helyiség a Czakó Sport és Szabadidőközpont terme I. kerület.

Szabadtéri órák jelenleg a Vérmezőn zajlanak. 

 

Résztvevők visszajelzései és tapasztalatai a tréningekről »  

Verses visszajelzések a szabadtéri programról: 

VÉGRE A SZABADBAN

Egy kis harkály azt kopogta / és minden fa azt susogta: / „Ugye jó itt? Sétálj egyet, / szellőztesd ki a fejedet.” / És e helyen rátaláltam, / mitől nem fáj majd a lábam, / s mi az, ami azért csoda, / mert nem leszek szobám foglya.

Lelkem repes, szinte szárnyal, / Mit rég mondtam: / edzés várhat, / hisz eleget rohangálok, – megdőlt. /S mi húz most magához? / Olyan két bot, / mely támogat, / bentről növeszt, s tartást hozhat, / ha testemet elfogadom, s tempómat magam szabom.

Figyelem az oktatómat. / Nem pufog nagy szólamokat, / azt adja át, amit megélt. / Mosolyában látom megért. / Erőt ad a biztatása, s a társaság tiszta bája rávilágít arra nekem, mi mindent kell elengedjem. S hogy mi az, ami bentről gyógyít?

Nem más, mint a „Cor-Way® Walking”! (Kásai Anna, 2019)

 

Cor-Way® ajándékutalvány  » 

Kövessen minket a Facebookon »  

Érdeklődjön a részletekről!

 

 

Kapcsolat

Molnár Renáta
Cor-Way® alapító
személyi edző, lelkigyakorlat vezető, táplálkozási tanácsadó, élménypedagógus


Érdeklődöm

+36 30 687-9203


Csatlakozzon új Facebook oldalunkhoz: