Cor-Way® LelkesTest

Sport és spiritualitás

A Cor-Way® komplex egészségépítő programok 7+1 témakört dolgoznak fel, "járnak" körbe szinergiákat építve. A 7 modul nem tartalmaz spirituális témakört.

+1 lépés - LelkesTest

Sport és MozgásLelkiség - szeretet misszió

A +1 lépés a sport és spiritualitás kapcsolatát dolgozza fel az egészségprogramban. A Cor-Way® módszer a mozgás lelkiségi vonalát is erősíti és újszerű megvilágitásban dolgozzuk fel két bot segítségével újszerű megvilágítással.   

Így a „LelkesTest”- testi-lelki gyakorlatai nordic botokkal azok számára dolgoztam ki, akik tovább szeretnének menni és a lelki nyugalmukon és fejlődésükön is dolgozni akarnak. 

A nordicos lelkigyakorlatok "A MOZGÁS LELKISÉGE - Nordic walking és szemlélődő ima" című 2016-ban megjelent könyvünk alapjaiból is merítem. 

2022-es év lelkigyakorlatai

A különböző programok beltartalma változó és 1-5 naposak! 

LelkesTest-Lelkigyakorlat nordic botokkal 35-85 éveseknek

  • 2022. szeptember 25. vasárnap, Tahi, Szív Lelkiségi Központ

Jelentkezés

Részvevők visszajelzései:

"Semmilyen más eddigi lelkigyakorlathoz nem hasonlítható mindaz, amit itt kaptam. Újszerű és insiráló mindaz , amit itt tapasztaltam és ennek hosszútávú kihatása lesz. Nemcsak egy-egy élményt kaptam itt, hanem szemléletet. Megtanultam rácsodálkozni a test fontosságára és arra a komplexitásra és szépségre, ahogyan a jó Isten teremtette és megálmodta az embert- test-lélek-szellem egységeként. Ezek a napok harmóniába és egységbe hozták ezt a területet és rámutattak arra, hogy mindegyiknek szerepe van abban, ahogyan kapcsolódunk az Istenhez. Szintén nagy élmény volt rácsodálkozni arra, hogy a ritmus a ritmikusság belénk kódolt ajándék és tulajdonképpen az az ima, amikor a testem, lelkem ritmusa rákapcsolódik az Isten ritmusára. Úgy érzem , hogy az egész életen át tartó program és életfeladat, hogy ennek jelentését kibontsam a mindennapi életemben. Az itt kapott útravaló hosszú távra szól, segít abban, hogy minden mozgás , amit végzek , necsak izmok együttes munkája legyen, hanem annál sokkal több: lehetőség az Istennel és önmagammal való találkozásra." Dr. Taczman Andrea

Többnapos lelkigyakorlat nordic botokkal 

  • 2022. 08.10-14. Mánfa, MaranaTha ház
  • 2022. 10.05-05.09. Püspökszentlászló, Életrendezés Háza

Részletes leírás a másik honlapomon található: Kattintson »

Új program NŐKNEK nyárra, aktív pihenéssel! 

Töltődj fel! 

Lelki feltöltődés és egészségápolás kombinációját alakítottuk ki új programunkban. Ötvözzük a mozgást és a pszichés energiák felszabadítását. Pozitív előjellel a kiégés folyamatára irányítjuk a figyelmet, azzal a céllal, hogy a megelőzési készség és énvédelem fejlődjön bennünk. Szorongás oldására beszélgetünk a nőket “lefárasztó” tapasztalatokról, és a feltöltődés hétköznapi lehetőségeiről. Közösen keressük mi pihenteti meg testünket-lelkünket. A természetben sétálva időt hagyunk a felfrissülésre.  Megismerkedünk olyan gerinclazító speciális tornával, amit mint jó gyakorlatot haza vihetünk a mindennapokra. Női csevegés-komolyan, nevetés és közös kávézás, teázás, teljes ellátással. 

2X30 csendes imaperceket tartalmaz a program, amely ebben a programban fakultatív jellegű.    

  • 2022. 07. 27-30. Tahi, Szív Lelkiségi Központ

A program teljes ára:59.000.-Ft, támogatott: 54.000.- Ft

Jelentkezés Tahi

 

Ajándékozzon szeretteinek LelkesTest - lelkigyakorlat ajándékutalványt » 

Csoportos igény esetén egyéni helyszínen tartott lelkigyakorlatra is van lehetőség. 

A fenti programokkal kapcsolatban további részleteket Facebook oldalamon teszek közzé. Kövess minket a Facebookon » 

Szeretettel várjuk!

 

 

Kapcsolat

Molnár Renáta
Cor-Way® alapító
személyi edző, lelkigyakorlat vezető, táplálkozási tanácsadó, élménypedagógus


Érdeklődöm

+36 30 687-9203


Csatlakozzon új Facebook oldalunkhoz: